Newsroom

Newsroom

Στην Εντατική με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου ο γιατρός του Ελπίς που έπεσε από τη σκάλα

Σταθερή χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης νοσηλεύεται στην Εντατική του «Γεννηματάς» ο ειδικευόμενος γιατρός που τραυματίστηκε προ ολίγων ημερών στο νοσοκομείο «Ελπίς».

58c7aa281dc524f32a8b467e

Αυτό αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, γράφει: «Ο ασθενής Β.Ν. 26 ετών, νοσηλεύεται από 13-3-2017 και ώρα 17:50 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις μετά από αναφερόμενη πτώση.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” όπου και υπηρετούσε, μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του.

Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο».

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση και ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), ο γιατρός στηριζόταν στην κουπαστή της σκάλας, όταν αυτή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Όπως αναφέρει ωστόσο το νοσοκομείο «Ελπίς», «οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές».

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr o νεαρός γιατρός πράγματι έπεσε, ενώ κινείτο προς το χειρουργείο, αιτία ωστόσο δεν ήταν η υποχώρηση της κουπαστής. Ο γιατρός φαίνεται πως ξέφυγε και πέφτοντας χτύπησε και στην κουπαστή του από κάτω ορόφου, ενώ κατέληξε στο δάπεδο.

Σε κάθε περίπτωση το νοσοκομείο «Ελπίς» ξεκαθαρίζει ότι «θα διασφαλίσει την διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…