«Στενές επαφές» στο Περιστέρι από τον Γιώργο Πατούλη

Σκηνές προ κορονοϊού εκτυλίχθηκαν στο Άλσος Περιστερίου σε επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για την παράδοση οχημάτων ανακύκλωσης βιοαποβλήτων.

NewsRoom 09/04/2020 | 21:01

Την ώρα που  το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι κλεισμένο στα σπίτια του (δείγμα της ατομικής ευθύνης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση) και κάποιοι δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν από μέτρα.

Συγκεκριμένα κατά την παράδοση τεσσάρων απορριμματοφόρων για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων, από την  Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Περιστερίου, την Πέμπτη (8/4), οι παρευρισκόμενοι δεν τήρησαν σε καμία περίπτωση τα μέτρα (μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης) που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση δημιουργώντας πηγαδάκια περισσότερων των 5 ατόμων και σε απόσταση σίγουρα μικρότερη των 2 μέτρων.

Μάταια οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου προσπαθούσαν να επαναφέρουν στην τάξη τους εκπροσώπους της Περιφέρειας, του ΕΔΣΝΑ και της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι περαστικοί από το Άλσος Περιστερίου όπου και πραγματοποιήθηκε η παράδοση σταματούσαν με τα αυτοκίνητα και κοιτούσαν άναυδοι ενώ περιπολικό που πέρασε δεν πραγματοποίησε τον απαραίτητο έλεγχο ως όφειλε.

Τελικά μήπως οι στενές επαφές και η ανταρσία στον κορονοϊό επιτρέπεται για κάποιους και για άλλους επιφέρει πρόστιμα;

 

Πηγή:peristerinews.gr