Newsroom

Newsroom

Στην φυλακή ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Λ. Κηφισού

Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε πριν λίγες ημέρες το τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Κηφισού.

5af954a81dc524675b8b45e2 1

Ο 64χρονος οδηγός απολογήθηκε για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος καθώς και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Όπως είπε μετά το πέρας της διαδικασίας ο συνήγορος του κατηγορουμένου, κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο εντολέας του δηλώνει συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλου ένα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ότι αν και είχε πιει, καθώς δεν θα δούλευε την επίμαχη μέρα, αισθανόταν καλά και γιαυτό δέχθηκε να κάνει δρομολόγιο σε αντικατάσταση συναδέλφου του. Απέδωσε δε, την «τρελή» πορεία του φορτηγού στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας στο ότι το όχημα παρουσίασε πρόβλημα και «δεν άκουγε το τιμόνι».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…