Στέλνουν τη σαβούρα τους στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου έχουν λάβει ως «βοήθεια», αποκριάτικες στολές, νυφικά, ακόμη και άπλυτα εσώρουχα και σκισμένα καλσόν.

Screenshot 2021 10 15 172135

Εξοργιστικά είναι τα όσα περιγράφει σε ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης του Αρκαλοχωρίου, Αγαθάγγελος Γιανναράκης, σχετικά με το τι έχουν στείλει πολίτες από όλη τη χώρα ως «βοήθεια» προς τις σεισμόπληκτες οικογένειες.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η οποία προκαλεί ντροπή σε όποιον τη διαβάσει, οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου έχουν λάβει ως «βοήθεια», αποκριάτικες στολές, νυφικά, ακόμη και άπλυτα εσώρουχα και σκισμένα καλσόν.

Ο Αρχιμανδρίτης κάνει λόγο -και δικαίως- για έλλειψη σεβασμού και τονίζει ότι «βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης».

Σύμφωνα με τον ιερέα οι σεισμόπληκτοι έχουν λάβει πολλούς τόνους άχρηστα ρούχα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα.

Η ανάρτησή του προκάλεσε δεκάδες σχόλια εξοργισμένων πολιτών.

 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.