Newsroom

Newsroom

Στέλνουν F-16 και στρατιώτες στην Πολωνία οι ΗΠΑ

Τις στρατιωτικές της δυνάμεις γύρω από την Ουκρανία ενισχύει η αμερικανική κυβέρνηση, εν όψει της κλιμάκωσης της κρίσης, με τη…

f16

Τις στρατιωτικές της δυνάμεις γύρω από την Ουκρανία ενισχύει η αμερικανική κυβέρνηση, εν όψει της κλιμάκωσης της κρίσης, με τη Ρωσία στο «στόχαστρο» του Ομπάμα.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε συνομιλία διάρκειας μίας ώρας με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την άποψη ότι η κατάσταση μπορεί να επιλυθεί σε διπλωματικό επίπεδο, όμως στην πράξη οι ΗΠΑ έχουν ήδη στείλει έξι μαχητικά αεροσκάφη F-15 στις χώρες τις Βαλτικής, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα καταφθάσουν στην Πολωνία πάνω από δέκα αεροσκάφη τύπου F-16 και 300 στρατιώτες, στο πλαίσιο στρατιωτικών γυμνασίων.

Ο Ομπάμα εξέφρασε ακόμα την έντονη δυσαρέσκειά του για το επικείμενο δημοψήφισμα την Κριμαία για την προσχώρηση στη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τη διεθνή νομοθεσία.

«Έχουν περάσει για τα καλά οι εποχές που τα σύνορα μπορούσαν να επαναπροσδιορίζονται πάνω από τα κεφάλια των δημοκρατικών ηγετών», τόνισε.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…