Newsroom

Newsroom

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατηγορεί και πάλι την Ελλάδα

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Κάθε φορά που στην Ελλάδα συμβαίνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια οι αμερικανικές αρχές σπεύδουν να βγάλουν…

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Κάθε φορά που στην Ελλάδα συμβαίνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια οι αμερικανικές αρχές σπεύδουν να βγάλουν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν τους αμερικανούς πολίτες για την ασφάλειά τους. Η Ελλάδα δυσφημείται και τα ξένα ΜΜΕ συκοφαντικούς διθυράμβους για το πόσο ασφαλή ή όχι είναι η χώρα μας, με συνέπειες επιζήμιες για την τουριστική κίνηση στη χώρα μας.

Ανακοίνωση προειδοποίηση εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφορικά με τη χθεσινή έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall. Με αυτή παροτρύνει του πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής τους ασφαλείας.

Στην ανακοίνωση εφιστούν στους αμερικανούς πολίτες να βρίσκονται σε «υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης», ενώ όσοι πολίτες των ΗΠΑ ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Και βεβαίως οι αμερικανικές αρχές πράττουν το σωστό για τους πολίτες τους. Ξεχνούν ωστόσο να αναφέρουν ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιο ασφαλής από τις ΗΠΑ, όπου κάθε λίγο και λιγάκι ένοπλοι εισβάλουν σε δημόσιους χώρους και σκορπούν το θάνατο και τον τρόμο. Όπως επίσης ότι ένα τεράστιο ποσοστό του αμερικανικού πληθυσμού οπλοφορεί χάρις στο χαλαρό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αμερικανική νομοθεσία.

Η Ελλάδα δεν είναι Καμπούλ, ούτε και μια χώρα όπου οι ξένοι τουρίστες θα πρέπει να αισθάνονται ανασφαλείς. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικά χρόνια διοργάνωσε με επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίχως να ανοίξει μύτη, παίρνοντας εύσημα από ολόκληρη την υφήλιο.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…