Στέγαστρο έπεσε και καταπλάκωσε 2 εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Δήμου

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Καλαμάτα.

Tο πρωί της Τετάρτης στέγαστρο ξεκόλλησε και καταπλάκωσε τις δύο εργαζόμενες της Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας – Το βαρύ στέγαστρο αποκολλήθηκε από τον τοίχο ισόγειου κτηρίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εγκλωβίζοντας τις δύο γυναίκες.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες στην ίδια περιοχή, με στέγαστρο που λόγω της κακοκαιρίας και της χαλαζόπτωσης ξεκόλλησε και έπεσε, σύμφωνα με το messinialive. 

Οι εργαζόμενες γυναίκες που λίγο νωρίτερα καθάριζαν τον δρόμο, μπήκαν κάτω από το στέγαστρο στο πεζοδρόμιο, ώστε να προστατευτούν από την καταρρακτώδη βροχή και τη χαλαζόπτωση. Τότε το βαρύ στέγαστρο αποκολλήθηκε από τον τοίχο ισόγειου κτηρίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο, εγκλωβίζοντας τις δύο γυναίκες. 

Εργαζόμενοι της παρακείμενης επιχείρησης και αστυνομικοί κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν.

Είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο φέρνουν τραύματα στα άκρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι γυναίκες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, καθώς και σε εξέταση από ιατροδικαστή. Ευτυχώς, οι δύο εργαζόμενες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, παρά μόνο εκδορές και εκχυμώσεις, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από το ατύχημα.

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Καιρός: Βόμβα Μαρουσάκη για τις μέρες των Χριστουγέννων – «Οι καμήλες νικάνε τις αρκούδες»

Ο καιρός φαίνεται να αλλάζει αισθητά όσα πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων σύμφωνα με τον…