Newsroom

Newsroom

Στέφανος Χίος: Καταθέτει σήμερα – Τι ερευνούν οι αρχές

Οι αστυνομικοί αναμένουν να τους περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε

2597014

Κατάθεση στους αστυνομικούς πρόκειται να δώσει σήμερα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, όπου θα τον επισκεφτούν σήμερα οι άνδρες της Ασφάλειας Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στόχος των αρχών είναι να τους περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε έτσι ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του περιστατικού, δίνοντας λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη πριν, μετά και κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης, ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του συμβάντος. 

Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να ενημερωθούν για το αν ο Στέφανος Χίος δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα ή είχε διενέξεις και διαφορές με πρόσωπα από το επαγγελματικό ή φιλικό του περιβάλλον.

Την υπόθεση παρακολουθεί και η αντιτρομοκρατική η οποία θα αναλάβει ενεργό ρόλο μονάχα εάν τις επόμενες ώρες υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την δολοφονική επίθεση.

Ήδη οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν 3 σενάρια για τα οποία όμως δεν μπορούν να είναι βέβαιες εάν δεν καταθέσει πρώτα ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…