Στεφανίδη κατά εμβολίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Δε βγάζει κανένα νόημα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της ΔΟΕ αναφορικά με τον εμβολιασμό των αθλητών ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

stefanidi

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούνται ανά τον κόσμο για τους αγώνες του στίβου και για τον σχεδιασμό της ΔΟΕ αναφορικά με τον εμβολιασμό των αθλητών σε σχέση με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τον αγώνα της στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου.  Η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον πλανήτη, ξεκαθάρισε πως είναι εναντίον του εμβολιασμού πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θεωρώντας πως δεν έχει κανένα νόημα όπως είπε!

« Είμαι πολύ περίεργη για το τι θα γίνει και πηγαίνοντας στο Τόκιο, το μήνα πριν και στο Τόκιο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Μάλιστα έφερε και παραδείγματα από αγώνες και μίτινγκ όπου παραβρέθηκε λέγοντας πως σε άλλες διοργανώσεις επιτρεπόταν στους αθλητές να γευματίζουν όλοι μαζί, ενώ σε άλλες όχι.

Σχετικά με τον εμβολιασμό που προωθεί η ΔΟΕ στους αθλητές, η Κατερίνα Στεφανίδη ανέφερε: «Ο εμβολιασμός για εμένα δεν βγάζει κανένα νόημα, από τη στιγμή που όταν κάνεις το εμβόλιο, συνεχίζεις να είσαι μεταδοτικός, εκτός αν έχουμε 100% όλοι εμβολιαστεί κάτι που δεν είναι εφικτό. Δεν υπάρχει καμία ανοσία της αγέλης, στο Ολυμπιακό Χωριό, προστατεύεις μόνο τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα συνεχίζεις να είσαι μεταδοτικός, θα πρέπει να συνεχίζεις να φοράς μάσκα. Το ότι η ΔΟΕ προσπαθεί να μας κάνει να κάνουμε το εμβόλιο δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είναι άσχετο για το ποια είναι η γνώμη μου για το εμβόλιο. Αυτό είναι η γνώμη μου σε ότι έχει να κάνει με τη ΔΟΕ και το εμβόλιο», πρόσθεσε ενώ τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και.. ευχήθηκε να βγει ένα νέο τεστ για τον COVID-19.

Όσο για το εμβολιασμό γενικότερα, ανέφερε πως «από τη στιγμή που σου δίνει ανοσία μόνο για τρεις μήνες δεν είμαι σίγουρη πως έχει τόσο νόημα. Αν σου δίνει ανοσία για ένα – δυο χρόνια, είναι διαφορετικό. Με τον τρόπο που το λένε, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη λίγη επιστήμη που έχω σπουδάσει, δεν μου βγάζει τόσο νόημα».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…