Στεφανία Γουλιώτη: Αποκάλυψε σεξουαλική κακοποίηση από γιατρό – «Είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω»

Σοκάρει η ηθοποιός που σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν γιατρό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα πρόβλημα που είχε στο ισχίο της. 

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από γιατρό, αλλά και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο η γνωστή ηθοποιός, Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Open, δήλωσε πως έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν γιατρό που εκμεταλλεύτηκε ένα πρόβλημα που είχε στο ισχίο της.

«Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου και αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα. Την δεύτερη-τρίτη φορά έπαθα σοκ κι αποχώρησα. Δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα, δεν ήξερα πώς να το κάνω», δήλωσε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη σχολίασε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Δεν γνώριζα αυτή την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είχα επαφή μαζί του. Υπήρξα μούσα του, μίλαγα για το ρόλο μου μαζί του, ούτε για ποτό πήγαινα μαζί του» κατέληξε.

 

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Τη δική του πραγματικότητα έχτισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς σε άρθρο του στην…