ΠΜ

Παναγιώτα Μπίτσικα

«Στάζει μέλι» για Άδωνη και κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος

Σαν έτοιμος από καιρό, με απανωτά δημόσια πλασαρίσματα ο Ανδρέας Λοβέρδος καλλιεργεί υπερκομματικό προφίλ συναινετικής κοπής και εμφανίζεται να εκφράζει για το καλό της χώρας ευχές να πετύχει η κυβερνητική προσπάθεια της ΝΔ.

Λοβέρδος 1 1

Τώρα που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, απελευθερωμένος από τα κομματικά… ειωθότα, «στάζει μέλι» για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, σαν έτοιμος από καιρό, με απανωτά δημόσια πλασαρίσματα ο Ανδρέας Λοβέρδος καλλιεργεί υπερκομματικό προφίλ συναινετικής κοπής και εμφανίζεται να εκφράζει για το καλό της χώρας ευχές να πετύχει η κυβερνητική προσπάθεια της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις συγκροτήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα της ΝΔ , ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης (27/6).

Και όχι μόνο αυτό. Δεν πέρασαν καλά καλά τέσσερις ημέρες, και την Παρασκευή (30/6) ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας και συνάντησε τον νέο υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη. Συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν στο υπουργικό γραφείο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb και έγραψε: «Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εργασίας Αδ. Γεωργιάδη για το αντικείμενο ενός υπουργείου στο οποίο υπηρέτησα στα πιο δύσκολα χρόνια (2009-2010). Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα του υπουργείου και του ευχήθηκα να είναι αποτελεσματικός».

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…