Newsroom

Newsroom

Σταύρος…Γραφικάκης: πρότεινε τηλεμαχία με τους πολιτικούς αρχηγούς που θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη

Πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη έκανε ο επικεφαλής…

theodorakis 64

Πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».

«Σας δίνω τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα κανάλια της Κρήτης και να γίνει ένα ντιμπέιτ όπου θέλουν -στον Αγιο Νικόλαο ,το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο τα Χανιά ,μεταξύ του Μεϊμαρακη, του Τσίπρα και του Θεοδωράκη, ως υποψήφιοι της Κρήτης», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

 «Η Κρήτη συμβολίζει για όλη την Ελλάδα ένα μέρος δύναμης και τόλμης και ένα μέρος της παράγωγης. ‘Αρα όλοι και οι μη Κρητικοί πολιτικοί προσπαθούν να κλέψουν λίγο από τη δόξα της Κρήτης. Εγώ λέω καλό είναι να έρχονται εδώ να περιοδεύουν να τους κερνάμε, αλλά να ξέρουν πως τα ψέματα πρέπει να έχουν και μια διάρκεια που δεν μπορεί να είναι ατέλειωτη», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λέγοντας πως δεν έχουν πει αλήθειες στον λαό και ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για την Κρήτη.