Newsroom

Newsroom

Σταύρος Θεοδωράκης: Tο παιδί που μεγάλωσε στα πόδια του Καλογρίτσα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι «το σχέδιο για την "Καλογρίτσας TV” δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα, αλλά συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ», προειδοποιώντας ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι αποκαλύψεις.

57e4f0551dc52464328b4707

Ποιος είναι όμως αυτός ο πολιτικός αρχηγός που εμφανίζεται σήμερα ως υπέρμαχος της αντιδιαπλοκής και αφήνει υπονοούμενα για αποκαλύψεις; Ποιος είναι ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης που ξαφνικά –ακριβώς όπως και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη– θυμήθηκε ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι «κακός» και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης;

Ο Θεοδωράκης μεγάλωσε δημοσιογραφικά στα πόδια του Χρήστου Καλογρίτσα. Όπως έχουν γράψει οι Τυπολογίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε τα πρώτα του βήματα στην εφημερίδα «Πρώτη» του Καλογρίτσα. Ο Θεοδωράκης έγραφε μάλιστα μια στήλη για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, υπογράφοντας -προφητικά ίσως- ως «αεριτζής». Στη συνέχεια συνέχισε να αρθρογραφεί και στο περιοδικό «Επτάμιση», επίσης του Χρήστου Καλογρίτσα.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια με την περίπτωση του Θεοδωράκη είναι ότι τα επόμενα χρόνια υπήρξε διευθυντής ειδήσεων του ROCK FM, ο οποίος ανήκε επίσης στον Χρήστο Καλογρίτσα και κατά 50% στον Σπύρο Καραμπάτσο. Τον άνθρωπο δηλαδή ο οποίος παραχώρησε στον  Καλογρίτσα τις εκτάσεις της Ιθάκης ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εγγύηση για τον διαγωνισμό για τις άδειες.

Είναι τελικά απορίας άξιο, το πόσο εύκολα το πολιτικό προσωπικό της χώρας ξεχνά (ή απλώς δεν θέλει να θυμάται) το παρελθόν του καταφέρνοντας να εκτίθεται τόσο εύκολα μόνο και μόνο για να ασκήσει φθηνή και λαϊκίστικη αντιπολίτευση.  

Διαβάστε σχετικά: Για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη τώρα ο Καλογρίτσας είναι «κακός». Τότε όμως…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή