Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βρέθηκαν «ροζ» βίντεο στον υπολογιστή του;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες εις βάρος τους

Νέα στοιχεία και εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι αρχές φαίνεται πως βρήκαν ροζ βίντεο στον υπολογιστή του και έτσι είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες εναντίον του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε χθες  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου βρέθηκαν στον υπολογιστή του βίντεο που εξετάζονται από τις αρχές.

Ο υπολογιστής του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα άνοιξε. Οι αρχές εντόπισαν ροζ βίντεο και αυτή τη στιγμή εξετάζονται καρέ καρέ.

Βίντεο είχε εντοπίσει στον υπολογιστή του και η πρώτη καταγγέλλουσα πριν χωρίσουν και φέρεται να είχε δει πάνω από 50 αρχεία. Όταν τον ρώτησε, μάλιστα, γιατί τα κρατά, εκείνος της απάντησε ότι είναι για το… αρχείο του.

Το ερώτημα που απασχολεί είναι ένα: Είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οικονομικό όφελος από την ανάρτηση αυτών των βίντεο; Ο δικηγόρος του Γιώργος Δάκουρας είναι κατηγορηματικά αρνητικός και ισχυρίζεται ότι ο εντολέας του ζήτησε από τα αρμόδια όργανα να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Δικαστικά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν προκύψουν, μάλιστα, και νέα στοιχεία από την ανάλυση των ψηφιακών του αρχείων θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή 

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες, καθώς πρώην σύντροφοί του έχουν επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρους.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα επικοινωνεί συχνά με το δικηγόρο του προκειμένου να αντιμετωπίσουν νομικά τις τρεις μηνύσεις. Ο ίδιος πάντως τηρεί σιγή ιχθύος και αρνείται να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.