Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να εμβολιαστώ» (video)

Τρομαγμένος και φοβισμένος δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής με το εμβόλιο λέγοντας πως προτιμά να πεθάνει από κορονοϊό παρά να κάνει το εμβόλιο και να πεθάνει

NewsRoom 30/11/2021 | 13:16

Για την περιπέτειά που βίωσε όταν νόσησε με τον κορονοϊό αλλά και για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» 

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής σχετικά με την βάρβαρη εμπειρία που είχε όταν νόσησε με κορονοϊό: «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς».

Σε ότι αφορά την επιλογή του ίδιου για το εάν θα επιλέξει να εμβολιαστεί, ο Στάθης Αγγελόπουλος στάθηκε κατηγορηματικά ενάντια, δηλώντας πως: «Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει»

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια πως συμφωνεί απόλυτα και με τον Γρηγόρη Πετράκο: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω» κατέληξε ο Στάθης Αγγελόπουλος.