ΣΤΑΣΥ: Διάψευση περί εμπλοκής συρμού του τραμ σε τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά

Διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εμπλοκής συρμού του Τραμ σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο στον Πειραιά η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.
 

cover
NewsRoom 07/12/2021 | 23:48

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, τοπικά Μέσα ενημέρωσης του Πειραιά μετέδωσαν την είδηση πως συρμός του τραμ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κατά την διάρκεια μιας εκ των τελευταίων δοκιμών πριν την «πρεμιέρα» που θα γίνει την Τετάρτη (8/12). Λίγες ώρες μετά, «η ΣΤΑ.ΣΥ. διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εμπλοκής συρμού του Τραμ σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο στον Πειραιά, που αναρτήθηκε και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες».

Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει τα εξής: «Το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε μπρος από την στάση «Λαμπράκη» του Τραμ επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στον Πειραιά, προκλήθηκε, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Ο εικονιζόμενος, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, συρμός του Τραμ, ακινητοποιήθηκε πριν τη στάση και ανέμενε έως ότου επιχειρήσουν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο».