Newsroom

Newsroom

Στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ

Πανελλαδική στάση εργασίας έχει κηρύξει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, αντιδρώντας στο μέτρο διαθεσιμότητας…

adedy

Πανελλαδική στάση εργασίας έχει κηρύξει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, αντιδρώντας στο μέτρο διαθεσιμότητας υπαλλήλων που μπορεί να οδηγήσει σε απόλυση.

Οργανώνει επίσης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις 12.30 με κεντρικό σύνθημα: «Κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί! Κανένας συνάδελφος να μη συνεργήσει σε απόλυση συναδέλφου!»

Συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν δηλώσει οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και Οργανισμούς, στους ΟΤΑ, στις ΔΕΚΟ, μηχανικοί, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ κ.ά. Στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει η ΟΛΜΕ (11.00 – 14.00 και 14.00 – 17.00) και η ΔΟΕ (12.00 – 14.00 και 14.00 – 16.00), ώστε δάσκαλοι και καθηγητές να πάρουν μέρος σε αυτήν.

Σήμερα ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου ΑΘηναίων πραγματοποιεί συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψηφισθείσα ρύθμιση.