Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό – Ποια δρομολόγια ματαιώνονται

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ), με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια στον προαστιακό και στον σιδηροδρομικό άξονα της γραμμής Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

trena stathmos

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ), με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια στον προαστιακό και στον σιδηροδρομικό άξονα της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης (07:18 και 10:18) και Θεσσαλονίκης – Αθήνας (05:13, 07:04 και 10:04).

Επιπλέον για το διάστημα αυτό (10:00 – 15:00) θα ματαιωθούν δρομολόγια τρένων στις γραμμές :

1.Αθηνών -Καλαμπάκας- Αθηνών

2. Αλεξανδρούπολης-Δικαιών -Αλεξανδρούπολης

3. Θεσσαλονίκης-Φλώρινας-Θεσσαλονίκης

4. Λάρισας-Βόλου-Λάρισας

5 . Λειανοκλαδίου – Λαμίας -Στυλίδα – Λειανοκλαδίου

6. Διακοπτού-Καλαβρύτων-Διακοπτού

7. Πύργου-Κατάκολου-Ολυμπίας-Πύργου

Επίσης, θα ματαιωθούν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου της Αθήνας, της Πάτρας και Λάρισας – Θεσσαλονίκης, για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι στάσεις εργασίας.

Τέλος, δεν θα γίνεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, μεταξύ των ωρών 13:00 – 15:00.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…