Στάσεις εργασίας και ανακοίνωση εν ώρα δελτίου από τους εργαζόμενους του MEGA

Θύματα της διοικητικής ανυπαρξίας είναι οι εργαζόμενοι στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ξεκινήσουν στάση εργασίας από αύριο σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά το δελτίο ειδήσεων θα υπάρξει ανακοίνωση των εργαζομένων.

56f0fec71dc524335e8b48eb 3

Όσο οι βασικοί μέτοχοι του καναλιού παίζουν κρυφτό αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και οι τράπεζες σφίγγουν τον κλοιό, μετά την εξάντληση των χρονικών περιθωρίων για την είσπραξη των οφειλόμενων, τόσο η εργασιακή αβεβαιότητα θα πλανάται πάνω από τη Μεσογείων.

Η επόμενη κίνηση των τραπεζών σε περίπτωση που δεν προκύψει ουσιαστική λύση θα είναι η η ανάληψη της διαχείρισης του καναλιού, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιστώτριες τράπεζες μελετούν ήδη το σχέδιο πώλησης του δανείου του MEGA.

Όσον αφορά τις κινηματικές δράσεις που προτίθενται να προβούν οι εργαζόμενοι, οι πληροφορίες του koutipandoras.gr αναφέρουν ότι έχει αποφασιστεί πως θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το δώρο του Πάσχα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αναμένεται στάση εργασίας 18:00 – 22:00 σε περίπτωση που δεν λάβουν το δώρο, ενώ τόνισαν επίσης πως δεν υπάρχει κανένας από το ΔΣ που θα οδηγηθεί στις Αρχές σε περίπτωση μη καταβολής του δώρου.

Μάλιστα, με υπογραφή των ΕΤΙΤΑ και ΕΣΗΕΑ στα δελτία ειδήσεων αλλά και σε εκπομπές θα προβάλλεται ανακοίνωση των εργαζομένων, με την ΕΠΗΕΑ να μην τη συνυπογράφει.

Στην ανακοίνωση θα γίνεται λόγος για τη στάση που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι παρά το ότι δεν αμείβονται συνεχίζουν απρόσκοπτα να προσφέρουν τις υπηρεσίες του για την ομαλή λειτουργία του σταθμού. Αυτό που θα τονίζεται στην ανακοίνωση αυτή είναι η στάση των τραπεζών οι οποίες επιμένουν να μην ανοίγουν τη στρόφιγγα της ρευστότητας, με αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι.

Τέλος, η
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ έχει αποστείλει από τη Μ. Δευτέρα επιστολή στην Alpha Bank
, ζητώντας να ξεμπλοκάρει τους δεσμευμένους λογαριασμούς του καναλιού για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…