Newsroom

Newsroom

Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ ΟΤΑ

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ, ως αντίδραση στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική απολύσεων στη δημόσιο τομέα. Συγκεκριμένα η…

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ, ως αντίδραση στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική απολύσεων στη δημόσιο τομέα.

Συγκεκριμένα η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 11:30 έως και τη λήξη του ωραρίου, ενώ στις 12:30 έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Παράλληλα, από το πρωί θα πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν, πληρέστερα, για τα κυβερνητικά σχέδια και να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σε τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 για την απογευματινή βάρδια προχωρά σήμερα και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στις 11.30, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Συνεχίζονται, στο μεταξύ, μέχρι και σήμερα οι καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτηρίων, με στόχο να μην αποσταλούν στοιχεία εργαζομένων και να μην εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας.