Το Star ζήτησε συγγνώμη για το «…τίποτα» του Λιγνάδη

Τo ρεπορτάζ που προβλήθηκε για τον «γνωστό σκηνοθέτη» προκάλεσε σάλο με το Star να αναγκαστεί τελικά να ζητήσει , μιλώντας για ανθρώπινο λάθος.  

Ο τηλεοπτικός σταθμός, αφού πρώτα προσπάθησε να αναλάβει τον άτυπο ρόλο της δικαιοσύνης στο δελτίο της Παρασκευής, μετά τις έντονες αντιδράσεις απολογήθηκε για το εν λόγω ρεπορτάζ, και αναγκάστηκε χθες το βράδυ να ζητήσει συγνώμη για το ρεπορτάζ για τα όσα αποκαλύπτονται για τον χώρο του θεάτρου και το οποίο είχε τίτλο «σκηνοθέτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για το …τίποτα». Το Star έκανε λόγο για «ανθρώπινο λάθος», ενώ ακόμη διευκρινίστηκε ότι το κανάλι υποστηρίζει και στέκεται πλάι στα θύματα κακοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια των καταγγελιών του τελευταίου διαστήματος.

«Η καταδίκη τέτοιων πράξεων πρέπει να είναι απερίφραστη. Στο σημείο αυτό να εξηγήσουμε πως ένας ατυχής τίτλος στο χθεσινό ρεπορτάζ για τον κύριο Λιγνάδη δεν κρύβει καμία προσπάθεια συγκάλυψης υποθέσεων, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και εκφράζουμε τη συγγνώμη μας», ανέφερε η δημοσιογράφος του σταθμού Τασούλα Παπανικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: