Star Κεντρικής Ελλάδος: Εκπομπή αφιερωμένη στις διώξεις κατά του Documento και την ελευθερία του Τύπου

Συνέντευξη του Αντώνη Ρηγόπουλου στην Όλγα Μάμαλη για όλα τα θέματα που αφορούν την ελευθερία του Τύπου

Screenshot 2022 06 08 135358

Καλεσμένος στο studio του Star Κεντρικής Ελλάδος, του μεγαλύτερου περιφερειακού τηλεοπτικού δικτύου της χώρας, βρέθηκε χθες ο αρχισυντάκτης του koutipandoras.gr και δημοσιογράφος του Documento, Αντώνης Ρηγόπουλος προκειμένου να συμμετάσχει σε ειδικό αφιέρωμα της εκπομπής «Λόγος και Τέχνη» της δημοσιογράφου Όλγας Μάμαλη, στην ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, αλλά και τις διώξεις που υφίσταται το Documento από τη σημερινή κυβέρνηση.

Στη συζήτηση που ξεκίνησε με αφορμή τον καταποντισμό της χώρας στην ετήσια κατάταξη των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, ενώ συνεχίστηκε με την αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, το φαινόμενο της αυτολογοκρισίας, αλλά και τον εναγκαλισμό των ΜΜΕ με το κράτος.

Το τεράστιο ζήτημα που ανέκυψε με τη λεγόμενη Λίστα Πέτσα και τον αποκλεισμό του Documento αποτέλεσε μια από τις πιο κραυγαλέες κινήσεις της κυβέρνησης κατά της εφημερίδας, ωστόσο η επίθεση κορυφώθηκε με την απαγγελία σοβαρότατων κατηγοριών κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. 

Όλα αυτά συζητήθηκαν ανάμεσα στην Όλγα Μάμαλη και τον Αντώνη Ρηγόπουλο στην εκπομπή Λόγος και Τέχνη που προβλήθηκε στο Star Κεντρικής Ελλάδος την Τρίτη (7/6) το βράδυ.

Ακολουθεί ολόκληρη η συζήση:

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.