Star και Κουτσελίνη «ξεπλένουν» τον Λιγνάδη; – «Συγκινητική η παράσταση του τις φυλακές» 

Σάλος στα social media μετά το ρεπορτάζ του STAR για τη... «συγκινητική παράσταση του Δ. Λιγνάδη στις φυλακές» 

243615092 544085840027451 7390143642292952200 n

Έντονες αντιδράσεις στα social media μετά το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνης όπου χαρακτήρισε ως «συγκινητική» τη θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης.

Το ρεπορτάζ θύμιζε αφιέρωμα στον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από το οποίο το κοινό ενημερώθηκε πως πρόκειται για μια «συγκινητική» παράσταση του πρότυπου έργου «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων στο πλαίσιο δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησής τους υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Εύλογος είναι οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter καθότι σοκαρισμένοι παρακολούθησαν να στήνεται ένα εξαιρετικά κολακευτικό ρεπορτάζ προς το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη όπου κρατείται κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων. Μάλιστα, ιδιαίτερο σοκ προκάλεσαν και οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη της Αρκαδίας.

Αναλυτικότερα,  κληθείς να σχολιάσει την παράσταση, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι έγινε στο προαύλιο των φυλακών και εντάχθηκε στο πλαίσιο τον εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, ενώ τέλος, την χαρακτήρισε ως «συγκινητική»

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…