Σταμάτης Κραουνάκης – Παναγιώτης Μάργαρης: Μυστική Συνάντηση στην Κέρκυρα

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής παρουσιάζεται στο Επτά Τεχνών Τόπος, το Σάββατο 18 Απριλίου, μέσα από το ανατρεπτικό…

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής παρουσιάζεται στο Επτά Τεχνών Τόπος, το Σάββατο 18 Απριλίου, μέσα από το ανατρεπτικό ρεσιτάλ  «Μυστική Συνάντηση» του Σταμάτη Κραουνάκη και του Παναγιώτη Μάργαρη, δημιουργημένο μόνο για κιθάρα και φωνή. Ένα κονσέρτο για δύο, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία του εξαιρετικού σολίστα Παναγιώτη Μάργαρη, ερμηνεύει μοναδικά, αγαπημένα δικά του τραγούδια, αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών, όπως οι: Ennio Morricone, Erik Satie, Enrique Granados, Rolling Stones, Sting, Queen κ.ά.

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση επί σκηνής των δύο δημιουργών στάθηκε η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη στο νέο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τον τίτλο «Με τη Μαγεία της Κιθάρας», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, ερμηνεύοντας το  τραγούδι του «Μαμά, Γερνάω», σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και διασκευασμένο για φωνή και κιθάρα από τον Παναγιώτη Μάργαρη. Η «Μυστική Συνάντηση» θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του 2015 σε μεγάλα θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

INFO

Επτά Τεχνών Τόπος, Βιρός – Κέρκυρα, τηλ.: 26610 42892. Ώρα έναρξης : 21.00. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Παναγιώτης Φρούντζος, Κωνσταντίνος Καϊμάκης

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

24χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια την ώρα που δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ του από…

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον χαμό του Κρητικού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου,…