Σταμάτης Κραουνάκης: «Να φύγει αυτή η άθλια διαχείριση από τον “θρόνο” της χώρας»

«Και για να τελειώνουμε και με αυτό το αστείο, όχι, δεν είναι γκαντέμης, είναι εντεταλμένος», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

κραουνακης

Σε συνέντευξή του στο fragilemag.gr και τον Γιάννη Παναγόπουλο, ο Σταμάτης Κραουνάκης πήρε θέση για τη στάση της κυβέρνησης και το «κατέβασμα» του προφίλ του στο Facebook.

Για το ενδεχόμενο αντίδρασης στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί είπε: «Μία αντίδραση βλέπω εγώ. Μάχη μέχρις εσχάτων μέχρι να φύγει αυτή η άθλια διαχείριση από τον θρόνο της χώρας. Δεν είναι αρκετό να κουτσομπολεύουμε από το facebook και όχι επί της ουσίας ξώφαλτσα και με δήθεν χιουμοράκι. Η κραυγή ακούστηκε σ’ όλη την επικράτεια από τις φωτιές της Εύβοιας. Δεν ξέρω αλήθεια άλλη αντίστοιχη στιγμή στην παγκόσμια ιστορία που ο λαός και η νεολαία να φωνάζουν στον πρωθυπουργό αυτό που φωνάζουν και να μην ανοίγει μύτη. Και να τελειώνουμε και με αυτό το αστείο, όχι, δεν είναι γκαντέμης, είναι εντεταλμένος. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης πρέπει, αν είναι σοβαρές, αυτή τη στιγμή να συνεργαστούν με πάσα ενέργεια για να απαλλαγούμε από αυτά τα μιάσματα. Οι γιατροί ουρλιάζουν και δεν τους ακούει κανείς. Αυτά».

 

Για το κατέβασμα του δικού του προφίλ στο facebook, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε:  «Κάνουμε όλοι το λάθος να κρίνουμε τη συνθήκη ανάλογα με το πρόβλημά μας. Είναι σαφές από την αρχή που ανέλαβε ο Μητσοτάκης ποιος ήταν ο σχεδιασμός. Με εξοντωμένο τον Τσίπρα, όσα φίδια κι αν είχε βγάλει από την τρύπα και με το μαξιλαράκι το περιβόητο των εκατομμυρίων που του άφησε κληρονομιά, ο ατάλαντος αυτός μέτριος πολιτικός υπάλληλος προχώρησε στη μετατροπή της χώρας σε φθηνό σούπερ μάρκετ πολιτισμού, τουρισμού, κουζίνας, φασίνας με τους Έλληνες παραδουλεύτρες.

Είναι ολοφάνερο ποιος διοικεί αυτή τη στιγμή. Τα κέντρα και οι συμβουλάτορες. Καταρχάς, εκτός από μας τους υπόλοιπους της λεγόμενης αριστεράς από όπου κι αν προέρχεται, οφείλει πρώτη η Νέα Δημοκρατία να καθαρίσει τον στάβλο της γιατί η μπόχα κάλυψε τη χώρα. Και αυτό θα το πληρώσει όλος ο πολιτικός κόσμος σύγκορμος. Από την άλλη, ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν αρχηγός του στρατού της σωτηρίας. Η επιθετικότητα είναι με το “σεις και με το σας” και με το σταγονόμετρο. Αυτό καταλαβαίνω καθώς επίσης και τους λόγους.

Ο λαός που στειροποιείται και φτωχοποιείται οφείλει μέσα στο σκοτάδι να αντιδράσει και δεν υπάρχει μπροστάρης δυστυχώς. Χτυπάμε όλοι τα πληκτρολόγια. Ο μέγας αστάθμητος παράγοντας “πανδημία”, αφού διαχειρίστηκε από το κυβερνών Σαν Έκτακτο περιστατικό, ήρθε και έγινε μια φρικτή σκιά του. Ο λαός κινητοποιήθηκε σθεναρά. Δίκη της Χρυσής Αυγής. Πορεία Φύσσα. Νέα Σμύρνη. Πανεπιστήμια. Πνευματικά Δικαιώματα. Όπου σηκώσαμε μπαϊράκι πήραμε πόντους.

Δεν θα υπάρξει ιστορικός του μέλλοντος, θα έχει εξαγοραστεί. Η λογοκρισία οργανώθηκε από την πρώτη στιγμή, απλώς τώρα που φοβούνται πολύ την πτώση πριν ολοκληρώσουν αυτά που ανέλαβαν, άρα θα φάνε ξύλο και από τους εντολάτορες τους, το πράγμα αγρίεψε.

Πηγή: fragilemag.gr

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…