Σταματάει την απεργία πείνας ο Θάνος Χατζηαγγέλου – Μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο του Κορυδαλλού

Διακόπτει την απεργία πείνας στην οποία βρίσκεται από τις 19 Δεκεμβρίου ο αναρχικός κρατούμενος Θάνος Χατζηαγγέλου, μετά τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

α

Να διακόψει την απεργία πείνας στην οποία βρίσκεται για διάστημα σχεδόν ενός μήνα ανακοινώθηκε πως αποφάσισε ο αναρχικός κρατούμενος Θάνος Χατζηαγγέλου, μετά τη μεταγωγή του από το νοσοκομείο Σερρών στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο Θ. Χατζηαγγέλου γνωστοποίησε ότι προχωρά σε απεργία πείνας και δίψας διαμαρτυρόμενος για την εκδικητική μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Νιγρίτας με ευθύνη της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών (ΚΕΜ), απαιτώντας να του γνωστοποιηθεί ο πραγματικός λόγος της εν λόγω απόφασης, αλλά και να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο φυλακισμένος αναρχικός υποστηρίχθηκε από μεγάλο μέρος του αναρχικού χώρου και κάποια κομμάτια της αριστεράς, με πολλές εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Καβάλα και Κρήτη.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες η εισαγγελία Πειραιά απέρριψε την προσφυγή ενάντια στο αυθαίρετο της μεταγωγής του, ενώ παράλληλα η ΚΕΜ, που πρόκειται να συνεδριάσει για την επικύρωση της μεταγωγής του, πίσω στον Κορυδαλλό (σε πτέρυγα, όχι στο νοσοκομείο) αναβάλλεται διαρκώς.

Μάλιστα για αύριο, Δευτέρα (16/1) προγραμματίζεται συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 19:00 από αλληλέγγυο σε αυτόν και τον αγώνα του, κόσμο.

 

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

ΣΛΟΥΚΑΣ

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκος διά χειρός Σλούκα πήρε και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας (video)

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε για 3η φορά του Ολυμπιακού στην Stoiximan…

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

11 11

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο αυτή τη φορά από την κάμερα ασφαλείας του ίδιου του αστυνομικού τμήματος…