Οικονομία αλά ΝΔ – Στάχτη οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Οικονομία αλά ΝΔ: Στάχτη οι υποσχέσεις Μητσοτάκη. Κόφτης για τα επιδόματα. Φοροελαφρύνσεις… γιοκ από Βρυξέλλες. Απώλειες δισ ευρώ στο χρηματιστήριο.

PANDORA HOME

– Εύβοια-Ελαφόνησος: Οργή για την τεράστια καταστροφή. Ανυπολόγιστες οι οικολογικές και οικονομικές επιπτώσεις. Απαιτούνται άμεσα μέτρα για να αποτραπούν τα χειρότερα τον χειμώνα.

– Υπόδικοι και εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ λύνουν και δένουν στο υπουργείο Ανάπτυξης. Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου που δικάζεται για το σκάνδαλο και ο Γιάννης Θεοδωράτος που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη προσελήφθησαν από τον Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργικό του γραφείο.

– Σαμοθράκη: Κυβερνητικό «ναυάγιο» εν μέσω τουριστικής περιόδου. Ο «γαλάζιος» εφοπλιστής και τα εκατομμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων.

– Έλεγχος ΜΜΕ: Η ΕΡΤ γίνεται Μαξίμου TV. Αντιδράσεις για την ανακοίνωση Ζούλα, Γαμπρίτσου χωρίς δημόσια προκήρυξη ενδιαφέροντος.

-Σαμαρικοί vs μητσοτακικοί: Θα χυθεί «γαλάζιο» αίμα! Βεντέτα κι όποιος αντέξει εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

– Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στον αέρα η «έξωση» της «ενοχλητικής» Βασιλικής Θάνου. Προσφυγή στο ΣτΕ και ενημέρωση Γιούνγκερ για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

– Νίκος Παππάς: «Τσιμέντο σκέτο και παντού και η “ανάπτυξη” της ΝΔ». Συνέντευξη με τον βουλευτή και τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

– Τζέφρι Έπσταϊν: Εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας για τον απαγχονισμό του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή.

– Κλιματική κρίση: Ο Αρκτικός ωκεανός εκπέμπει SOS.

– Αρχίζει το ματς: Με VAR η σέντρα της Σούπερ Λίγκας. Όλα τα ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού.

5d57058b825e63187f53a402

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…