Οι άνδρες άνηκαν σε μια μικρή ομάδα τεσσάρων τζιχαντιστών, γνωστή με την ονομασία «Beatles», η οποία τους είχε δοθεί λόγω των βρετανικών προφορών τους. Ήταν οι τελευταίοι που παρέμεναν ασύλληπτοι.
Οι δύο, την σύλληψη των οποίων ανέφεραν πρώτοι οι New York Times, ταυτοποιήθηκαν ως ο Αλεξάντα Κότεϊ και ο Ελ Σάφι Ελσέιχ.
Το γνωστότερο μέλος της ομάδας αυτής ήταν ο Bρετανός πολίτης, ο Μοχάμεντ Εμουάζι, ο διαβόητος «Τζιχάντι Τζον», ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά βίντεο με αποκεφαλισμούς ομήρων, πριν σκοτωθεί τον Νοέμβριο του 2015 σε έναν βομβαρδισμό στη Ράκα, στο ανατολικό τμήμα της Συρίας.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια