Στα χαρακώματα Αλαφούζος-Μαρινάκης – οι σκληρές ανακοινώσεις και η απάντηση του Καραπαπά

Μαίνεται ο πόλεμος των ανακοινώσεων μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εταιρίας ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού το κανάλι του Φαλήρου απάντησε σήμερα σε ανακοίνωση της ALTER EGO αναφορικά με τον έλεγχο πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

5804de801dc52448278b4608

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ χαρακτηρίζει την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη «αβάπτιστα» της ενημέρωσης και περαιτέρω αναφέρειQ

«Ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς.

Η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη αδυνατεί να καταλάβει ότι οι κανόνες της δημοσιότητας ισχύουν για όλους.

Όταν επικαλείται προσωπικά δεδομένα για να μην δημοσιοποιηθούν οι ορθώς βιντεοσκοπούμενες κινήσεις των εκπροσώπων της στους δημόσιους χώρους διεξαγωγής της τηλεοπτικής δημοπρασίας και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν επικαλείται προσωπικά και εμπιστευτικά επιχειρηματικά δεδομένα υποδεικνύοντας ποια θέλει να απαλειφθούν από τα πρακτικά της Επιτροπής Ενστάσεων πριν αυτά χορηγηθούν στους ανταγωνιστές της και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν, όμως, η Επιτροπή Ενστάσεων και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εφαρμόζει, μετά ταύτα, τους ίδιους κανόνες για όλους, τότε η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO, διαμαρτύρεται, ολοφύρεται, θρηνεί, αυτοδιαψεύδεται και δυσφημεί.

Δεν πειράζει.

Στην πορεία, όσοι προσέρχονται, ως νεωκόροι, στον χώρο της ενημέρωσης, θα μάθουν το πρώτο μάθημα του χώρου αυτού: Πρώτα κρίνεσαι με κανόνες διαφάνειας και μετά, αφού αποδεχθείς αυτήν την διαρκή και ισόβια υποχρέωσή σου, μπορείς να αποπειραθείς να παραστήσεις τον τιμητή των άλλων.

Και θα ακολουθήσει το δεύτερο μάθημα: Ο,τι επικαλείσαι τη μια μέρα οφείλεις να το θυμάσαι και την δεύτερη. Αλλιώς θα μείνεις μεταξεταστέος.

Η ενημέρωση είναι γήπεδο αμφίδρομης δημοσιότητας.

Αλλά, ευτυχώς, το γήπεδο αυτό δεν έχει γρασίδι…».

Το τελευταίο υπονοούμενο της πλευράς Αλαφούζου, εξόργισε εν τω μεταξύ και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, ο οποίος απάντησε μέσω facebook σε ιδιαίτερα σκληρό τόνο.

«Ξεκίνησε ωραία η εβδομάδα με την παραδοχή Αλαφούζου (στη φαιδρή ανακοίνωση ΣΚΑΙ κατά ALTER EGO) ότι ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΧΑΝΕΙ! Όπως μάθατε να χάνετε και ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ στο γρασίδι θα μάθετε να ΧΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!», έγραψε συγκεκριμένα ο Καραπαπάς.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…