Newsroom

Newsroom

Στα «μανταλάκια» η επιχείρηση κουκουλώματος για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους

Εφημερίδα των Συντακτών και Αυγή έκαναν πρωτοσέλιδο το «μεγάλο κόλπο» του πρωθυπουργικού ζεύγους

1627552696782

Στα «μανταλάκια» κρεμούν δύο καθημερινές εφημερίδες τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιχείρηση κουκουλώματος που εξυφάνθηκε μετά την αποκάλυψη του Documento για τις ψευδείς δηλώσεις «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Η «Αυγή» κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη, με τίτλο: «Επιχείρηση κουκούλωμα για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη» και τονίζει στην πρώτη σελίδα: «Αλυσίδα άθλιων μεθοδεύσεων για να μην ελεγχθούν οι επίμαχες δηλώσεις και να αρχειοθετηθούν. Διασυρμός της ΝΔ στη Βουλή για να καλύψει τις παρανομίες του αρχηγού της. ΣΥΡΙΖΑ: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Στην Επιτροπή όλα τα νέα στοιχεία. Ζητήθηκε επισήμως ο επανέλεγχος των δηλώσεων».

ayg

Από την πλευρά της, η Εφημερίδα των Συντακτών τιτλοφορεί: «”Πόθεν έσχες” του πρωθυπουργού: Θρασύτατη συγκάλυψη» με φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους και σε «χτύπημα» της η ΕφΣυν τονίζει: «Έγινε… “εκ παραδρομής”, η επίσημη απάντηση την ώρα που η κοινή γνώμη ζητάει ξεκάθαρες απαντήσεις».

ef

Οι αποκαλύψεις του Documento

Το Documento, με σειρά δημοσιευμάτων έφερε το θέμα στην επιφάνεια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, το όνομα του πρωθυπουργού εντοπίστηκε σε λίστα βουλευτών που είχαν πλημμέλειες στις δηλώσεις περιουσιακής τους κατάστασης, αλλά κρίθηκαν επουσιώδεις και θα οδηγούνταν στο αρχείο με απόφαση που θα λάμβανε η αρμόδια Επιτροπή κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλειοψηφίας και ενός υπαλλήλου της Βουλής, η μοίρα έπαιξε για άλλη μια φορά άσχημο παιχνίδι στον πρωθυπουργό.

Η αιτία αυτής της… διαβολικής σύμπτωσης ήταν πως το όνομα του πρωθυπουργού βρέθηκε «εκ παραδρομής» στη λίστα και συγκεκριμένα από αβλεψία υπαλλήλου της Βουλής. Δηλαδή, σε λίστα που ερευνώμενων αιρετών που θα τεθούν στο αρχείο κάποιο απρόσεκτο χέρι τοποθέτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι αποκαλύψεις του Documento έφτασαν έως την Επιτροπή πόθεν έσχες και ο αν. τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε όλα τα στοιχεία που έχει αποκαλύψει το Documento για την παράνομη εμπλοκή του πρωθυπουργικού ζεύγους με τη γαλλική εταιρία, SCI Personal Ventures, και ζήτησε τον επανέλεγχο των δηλώσεων του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Κατά την απάντηση που έδωσε ο Στ. Κελέτσης μετά από ερώτημα του documentonews.gr, η υπηρεσία που συνεπικουρεί το έργο της Επιτροπής πόθεν έσχες θα ελέγξει τα νέα στοιχεία που κατατέθηκαν και θα αποφανθεί αν χρειάζεται νέος έλεγχος για τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…