Στα μαλακά… έπεσε ο φασίστας της άγριας επίθεσης κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη για την άγρια επίθεση που πραγματοποίησε φασιστική ομάδα σε αντιφασιστική εκδήλωση στο Ηράκλειο Αττικής την Κυριακή 3 Οκτωβρίου κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ. .  

fasistas

 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη για την άγρια επίθεση που πραγματοποίησε φασιστική ομάδα σε αντιφασιστική εκδήλωση στο Ηράκλειο Αττικής την Κυριακή 3 Οκτωβρίου κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για 4 πλημμελήματα. Πρόκειται για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της οπλοκατοχής.

Πλέον κρατιέται και θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, ενώ εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας για ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου φασίστα, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ανέφερε ότι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι  «ενεπλάκη εκ του μη όντος σε μια συμπλοκή διότι βρέθηκε όλος τυχαίος στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου». Δήλωσε επίσης ότι έχει στοχοποιηθεί και γι αυτό τον αναγνώρισαν σαν δράστη.  Σύμφωνα με τον συνήγορο «αυτά που ακούγονται για τάγματα εφόδου και οργανωμένη επίθεση δεν έχουν αντικειμενική υπόσταση». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς, το πρόσωπο του οποίου φαινόταν στα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕΕΡΦΑ, έχει αναγνωριστεί από τα θύματα, ενώ  ο 30χρονος ακροδεξιός και αντιεμβολιαστής είναι γνώριμος των Αρχών καθώς το 2018 είχε συλληφθεί στην Καλλιθέα σε επεισόδια με αναρχικούς, ενώ θεωρείται από τα άτομα που συμμετέχουν σε ενέργειες του ακροδεξιού χώρου.

Ο Μ.Π., είχε προσαχθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Αθήνα. Ανήκει στην φασιστική/νεοναζιστική ομάδα Propatria.

Ο 30χρονος φασίστας συνελήφθη στα Άνω Λιόσια, αφού αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικούς, όταν του έπεσε η κουκούλα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ στο χέρι του είχε και ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…