Στα «μαχαίρια» Βελόπουλος και Στίγκας – «Τρίζει» η ακροδεξιά πολυκατοικία

Σκληρή «μάχη» για την κυριαρχία στην ακροδεξιά με βαρείς χαρακτηρισμούς μεταξύ των δύο αρχηγών

My project 1

«Μαχαίρια» βγήκαν χθες μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και Βασίλη Στίγκα λίγες ώρες πριν τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή. Η αντιπαράθεση των δυο τους άνοιξε μέσω Twitter με ανταλλαγή «πυρών» που σκοπό είχαν να δείξουν ποιος είναι ο κυρίαρχος της ακροδεξιάς, πόσο μάλλον τώρα που έχουν εμφανιστεί και πολλοί «μνηστήρες».

Το «γάντι σήκωσε» πρώτος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Πέρασαν ήδη 24 ώρες από την κατάθεση εξεταστικών επιτροπών και όλα τα κόμματα ακόμα και οι κατά δήλωσην πατριώτες δεν υπογράφουν τις εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη, υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμα! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις προδόθηκε ο….. Ιησούς, εδώ προδίδονται οι… Έλληνες! ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;».

Ασφαλώς δεν κατονομάζει τους «Σπαρτιάτες» αλλά είναι ολοφάνερο πως προς τα εκεί «εκτοξεύονται τα βέλη του».

Ο Βασίλης Στίγκας δεν άφησε αναπάντητη τη συγκεκριμένη ανάρτηση και με τη σειρά του έκανε ευθεία επίθεση στον Κ. Βελόπουλο, σημειώνοντας: «Ο έμπορος του ανθρώπινου πόνου Βελόπουλος τώρα θυμήθηκε τις εξεταστικές επιτροπές πετώντας ένα χαρτί στον αέρα. Αυτές οι ενέργειες γίνονται πρώτα με διαβούλευση και συζήτηση, κατάλαβες ηγέτη;»

Στη διαμάχη «μπήκε» και ο  Χάρης Κατσιβαρδάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Σπαρτιατών», ο οποίος δήλωσε ότι: «ο Κος Βελόπουλος τρέφει χίμαιρες για ένα δήθεν ηγετικό ρόλο στον πατριωτικό χώρο». Ζητά εξεταστική επιτροπή για μια χρονική περίοδο, που άνηκε ο ίδιος στη ΝΔ, πριν καν ιδρύσει το κόμμα του.

Επίσης ζητά εξεταστική επιτροπή για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, με την οποία ο ίδιος συμφώνησε κι υπέγραψε (Πρακτικά της Βουλής, 10-3-2020, σελ 401-402)!

Επιπροσθέτως, ο χαρακτηρισμός, για την προδήλως ετεροβαρή προς τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κος Βελόπουλος είχε αναφέρει κατά τι πρόσφατο παρελθόν ως «καλή Συμφωνία» και ότι δεν ήταν δήθεν «προδοσία» επαναβαφτίστηκε μόλις εχθές Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ως «επαίσχυντη».

Η υποκριτική πρωτοβουλία της σύστασης εξεταστικών επιτροπών ελήφθη αμιγώς για λόγους εντυπωσιασμού και άγρας δημοσιότητας άνευ ουσίας και σοβαρότητας. Λέμε «όχι» στην εκ του ασφαλούς πατριδοκαπηλία του κου Βελόπουλου!».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…