Στα κάγκελα οι φίλοι του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς

Συνταρακτικές ήταν χθες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν και νέος προπονητής ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ. Η κίνηση αυτή της διοίκησης του «τριφυλλιού» αιφνιδίασε τους οπαδούς και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

giobanivits

Η είδηση της απομάκρυνσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με άκομψο τρόπο, προκάλεσε σοκ στις τάξεις των φίλων των πρασίνων. Οι ώρες δεν αρκούν για να χωνέψει ο καθένας τους τι έγινε στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος προπονητής είναι προφανές πως δεν ήταν απλά ένας προπονητής για τους Πράσινους, ήταν ο άνθρωπος που ξαναέβαλε στον χάρτη το Τριφύλλι και αυτό φαίνεται ότι δύσκολα θα το χωνέψουν οι φίλοι των πρασίνων, και δεν θα δώσουν συγχωροχάρτι , στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο καθώς ήταν προσωπική του απόφαση.

Οι αντιδράσεις στα social ήταν τεράστιες, προς το πρόσωπο του   Γιάννη Αλαφούζου, όπου   πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το  τσουνάμι οργής,  όταν θα επιστρέψει η ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τι και αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έφερε τον Τούρκο, Φατίχ Τερίμ στην ομάδα. Αυτό δεν λέει να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις, καθώς οι περισσότεροι και όχι άδικα πιστεύουν, ότι ο Γιάννης Αλαφουζος, έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς με απαράδεκτο τρόπο, σαν να ήταν εχθρός του οργανισμού και όχι ο σημαντικότερος προπονητής του τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον και ένας κύριος που τίμησε το Τρυφύλλι όσο ελάχιστοι.

Η οργή ξεχειλίζει από τους φίλους του Παναθηναϊκού, που στρέφουν τα πυρά τους κατά του Γιάννη Αλαφούζου με βαρύς χαρακτηρισμούς:

 

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…