Newsroom

Newsroom

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μέλη κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Δράμας έπεσαν δύο άτομα 38 και 57 χρόνων, μέλη κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας.…

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Δράμας έπεσαν δύο άτομα 38 και 57 χρόνων, μέλη κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες 37χρονου θύματος του κυκλώματος, σύμφωνα με τον οποίο από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Ιούλιο του 2009 παρέλαβε από τον 57χρονο 370.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα με τη συμφωνία να του καταβάλλει τόκους κάθε μήνα.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν τελείως διαφορετική τροπή καθώς άρχισε να δέχεται απειλές από τον 38χρονο προκειμένου να του δώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να παραδώσει διάφορα χρηματικά ποσά.

Σε μια τέτοια συνάντηση συνελήφθησαν ένας άνδρας 51 ετών και μια γυναίκα 48 οι οποίοι εμφανίστηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού και παρέλαβαν το προσυμφωνημένο ποσό των 3.000 ευρώ. Εναντίον τους, όπως και εναντίον του 38χρονου και του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση και τοκογλυφία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…