Newsroom

Newsroom

Στα χέρια της αστυνομίας δύο κανίβαλοι στη Ρωσία

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρωσίας, η σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα για κανιβαλισμό. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της…

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρωσίας, η σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα για κανιβαλισμό.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ιζβέστια» ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους, από τoυς οποίους στη συνέχεια έφαγε το ήπαρ.

Σε ανακοίνωσή της η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας, αναφέρει ότι «από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα (560 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας) και έθαψε τα πτώματά τους», η οποία διευκρινίζει πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα.

Στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του εν λόγω προσώπου, βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων. Ο ύποπτος αναγνώρισε τα θύματα από φωτογραφίες.

Παράλληλα η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε τη σύλληψη στο Βλαδιβοστόκ ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει έναν από τους φίλους του και έφαγε από τη σάρκα του μαζί με έναν άλλο γνωστό του.
Ο ύποπτος «παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό» του θύματος, εξήγησε η επιτροπή.

Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία) είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους.

Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεοπώλης και ένας φίλος του ανθοπώλης έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…