Στα εγκαίνια της «νέας» πλατείας Ομόνοιας … δεν κολλάς Κορονοϊό

«Είμαστε κυβέρνηση, είμαι ο δήμαρχος της Πόλης, κάνουμε εγκαίνια ( Ομόνοιας) χωρίς κοινωνική αποστασιοποίηση σε όποια πλατεία θέλουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε...»

EX 25ZsXkAAEdEr

Μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί (φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπήρξε…) το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων μετά το πανηγύρι με την μάζωξη κόσμου (πριν την άρση των μέτρων) στο Μέγαρο Μαξίμου με την Άλκιστης Πρωτοψάλτη,  στα  σημερινά εγκαίνια για τη λειτουργία της ριζικά ανακατασκευασμένης πλατεία Ομονοίας, βρέθηκε τόσος κόσμος χωρίς να ισχύουν τα μέτρα προφύλαξης, ούτε θεωρήθηκε  νέο «άβατο» της Αθήνας και και προνομιακό «στέκι διακινητών ναρκωτικών». 

Απεναντίας στα σημερινά εγκαίνια για την «νέα» πλατεία Ομονοίας, που  έγινε πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες αλλά και Αθηναίους, δημιουργώντας συνωστισμό υπό την παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, δεν υπήρξε προτροπή η έστω αστυνομική επέμβαση για να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ήταν εγκαίνια.  Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται ερωτηματικά…

Γιατί αν  βγεις στην πλατεία της Κυψέλης, Αγ. Παρασκευής η όπου αλλού  να πιεις μπύρα είσαι κατακάθι της κοινωνίας και υπεύθυνος για την έξαρση κρουσμάτων από κορονοϊο, οπότε επεμβαίνουν τα ΜΑΤ και σε κάνουν τόπι στο ξύλο. 

Για την φαντασμαγορική φιέστα του  Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία της Ομόνοιας είναι απλά εγκαίνια…  Διότι στη νέα πλατεία  δεν έχει παγκάκια και πεζούλια και μπύρες κι άλλα τέτοια αναρχοκομμουνιστικά, άρα δεν κολλάει ο ιός, όλοι το ξέρουν αυτό. Όπως και ο Δήμαρχος Αθηναίων!

Φρίκη στη Φλόριντα: 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του – Σκληρό βίντεο

447897954 381285194438864 6384505959878232021 n

Φρίκη στη Φλόριντα: 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του – Σκληρό βίντεο

Οι αστυνομικοί έσπευσαν αρχικά στο σπίτι όταν έλαβαν μια περίεργη κλήση 911 από τη μητέρα…