Newsroom

Newsroom

Στα δικαστήρια «στέλνει» το… ΠΑΣΟΚ ένας σκηνοθέτης του

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Οι ημέρες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ποιος δεν θυμάται τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, που συνήθως έδιναν και προβάδισμα νίκης; Άλλωστε ήταν ένα από τα ισχυρά όπλα του κόμματος οι προεκλογικές συγκεντρώσεις. 

1418288 1

Πίσω από αυτές ήταν ο  «μαέστρος» που έστηνε το σκηνικό, και από εκείνον «εκπορεύονταν» όλες οι εντολές και οι βασικές αποφάσεις με τις οποίες θα υλοποιηθεί η πολιτική τακτική του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο. 

Το όνοµα του Φάνη Συναδινού ήταν ταυτισµένο µε τις προεκλογικές και όχι µόνο συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, από την εποχή που πέρασε η ηγεσία στον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν ο  «σκηνοθέτης» των προεκλογικών εκστρατειών του 2007, του 2009 και του 2010, του ΠΑΣΟΚ και πλέον αξιώνει 120.000 ευρώ για την οργάνωση εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.

Για την ιστορία, ήταν Σεπτέµβριος του 2009, όταν το συνεργείο του ΠΑΣΟΚ δούλευε νυχθηµερόν για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινούσε σερί εξορµήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, µε ιδιαίτερη έµφαση σε νοµούς που το κόµµα υστερούσε, σύµφωνα µε τις τότε δηµοσκοπήσεις. Στο πλευρό του είχε επιλέξει τον Φάνη Συναδινό, που βρισκόταν «σκηνοθετικά» πίσω από όλες τις συγκεντρώσεις του ανθρώπου που λίγο  αργότερα θα γινόταν πρωθυπουργός.  

Ο Φάνης Συναδινός χρειάστηκε δύο ηµέρες για να στήσει κατάλληλα το σκηνικό. Τότε, σε συνέντευξή του περιέγραφε της δυσκολίες του επαγγέλµατος, υπογραµµίζοντας πως πλέον όλο και λιγότεροι άνθρωποι κατεβαίνουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Η αγωγή είχε κατατεθεί το 2014 και επρόκειτο να εκδικαστεί τον Μάιο του 2015. Μια αναβολή έφερε την υπόθεση στο ακροατήριο τρία χρόνια µετά, µε αποτέλεσµα να εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας την περασµένη εβδοµάδα.
 
Όπως εξηγεί στην αγωγή του  ο κ. Συναδινός, έγιναν επανειληµµένες ενοχλήσεις από την εταιρεία προς το κόµµα και µέσω κοινοποίησης εξωδίκου τον Μάιο του 2012

«Καλέσαµε το ΠΑΣΟΚ να µας εξοφλήσει, αρνείται προκλητικά, πρέπει να υποχρεωθεί σε καταβολή των οφειλοµένων, µε απόφαση του δικαστηρίου σας, προσωρινά εκτελεστή. Η απόφαση που θα εκδοθεί πρέπει να είναι προσωρινά εκτελεστή, γιατί και η παραµικρή καθυστέρηση της καταβολής προς την εταιρεία µας έχει ήδη δηµιουργήσει και θα συνεχίσει να δηµιουργεί σοβαρά προβλήµατα στη λειτουργία της, δεδοµένου ότι εµείς έχουµε καταβάλει εξ ιδίων το ποσό του ΦΠΑ και το οφειλόµενο ποσό εµφανίζεται ως έλλειµµα ρευστότητας στο ταµείο µας» καταλήγει.

Πηγή:.ethnos.gr 
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…