Στα δικαστήρια στέλνει Τσίπρα – Καρανίκα η Ραχήλ Μακρή

Αγωγή εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του συμβούλου του, Νίκου Καρανίκα, θα καταθέσει η Ραχήλ Μακρή, μετά την ανάρτηση του τελευταίου στο facebook με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της.

57459ce41dc524f4308b468c

Με δηλώσεις της στο Star απέφυγε να απαντήσει, δίνοντας ραντεβού στα δικαστήρια: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Θα προχωρήσω σε αγωγές κατά του κ. Καρανίκα καθώς και κατά του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, και στην Γραμματεία Ισότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρανίκας είχε χαρακτηρίσει τη Ραχήλ Μακρή «ρετάλι τσίρκου» και «ηθικά ξεπλυμένη» και συγκεκριμένα είχε γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε… αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον». 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…