Newsroom

Newsroom

Στα χέρια της εισαγγελέας δύο εκθέσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Το κατώφλι του εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση η αδικοχαμένη 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

5a7d92c71dc524851e8b45bb

Ο ορθοπεδικός αποτελεί από την πρώτη στιγμή πρόσωπο «κλειδί» στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 44χρονης. Ο γιατρός κλήθηκε πριν από μερικές ημέρες να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος κάλεσε νέο κύκλο μαρτύρων στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης. Ο δικαστικός λειτουργός εκτιμά ότι αυτά τα άτομα έχουν να πουν ουσιώδη πράγματα, τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα η εισαγγελέας έχει στα χέρια της δυο εκθέσεις και σύντομα και ένα υπόμνημα όπως αναφέρει στο koutipandoras.gr ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Λαγούδη στα οποία καταγράφονται σημαντικά στοιχεία .Όπως αναφέρει ο κ Γκουρμπάτσης προβληματίζει το γεγονός ότι τόσο στις τοξικολογικές όσο και στις ιστολογικές εξετάσεις δεν έχουν εντοπιστεί ουσίες στον οργανισμό που η άτυχη Ειρήνη θα έπρεπε να είχε εισπνεύσει από την στιγμή που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε σχετικά:Νέα στοιχεία: «Το κομποσκοίνι και το μπιτόνι δεν ανήκαν στην Ειρήνη Λαγούδη»

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη προσέλαβε άλλη μία τεχνική σύμβουλο, την ιατροδικαστή Αστερία Παπαβδή για να κάνει ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τα νέα στοιχεία που συνελέγησαν. Η διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης πήρε πελματικό αποτύπωμα από τον ουρανό του αυτοκινήτου της άτυχης 44χρονης.

Το αποτύπωμα εστάλη σε ειδικά εργαστήρια για ανάλυση γενετικού υλικού, ιδρώτα, τριχών και όποιου άλλου στοιχείου θεωρηθεί σημαντικό.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…