Newsroom

Newsroom

Στα άκρα… η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό όχι απλά συνεχίζεται, αλλά κάθε μέρα «φουντώνει» ολοένα και περισσότερο. «Από τον πανικό τους θα ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ

580a42da1dc524983a8b479d

Τα τελευταία επεισόδια ήταν η καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός το πρωί της Τετάρτης (04/12) στην ΕΕΑ, για το θέμα με την Ξάνθη και την ιδιοκτησία της ακριτικής ΠΑΕ κι αν έχει σχέση με αυτή ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η επιστολή των «ερυθρόλευκων» να κάνει ακόμα πιο… ακραία τα πράγματα. 

Οι Πειραιώτες με επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τη Super League κι άλλους φορείς, ζητούν να αναβληθεί το ΠΑΟΚ – Ξάνθη του Σαββάτου (07/12) λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν άργησε να έρθει και ήταν αρκετά… ειρωνική. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» σχολίασαν όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες από πλευράς Ολυμπιακού, λέγοντας πως στο λιμάνι είναι σε πανικό και μάλιστα αυτός είναι τέτοιος που θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» να ζητήσουν ακόμα και αναβολή… Χριστουγέννων.

Η θέση του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων αναφέρει «Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων.

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ».

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…