Newsroom

Newsroom

Στ. Ξουλίδου: Πώς έμπαινε ο Γ. Σούκουρας στη Βουλή;

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να βρεθεί ποιος έδινε πρόσκληση στον Γιώργο Σούκουρα για να εισέρχεται στη Βουλή ζήτησε η…

xoulidou 0

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να βρεθεί ποιος έδινε πρόσκληση στον Γιώργο Σούκουρα για να εισέρχεται στη Βουλή ζήτησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, κατά την κατάθεσή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η βουλευτής ανέφερε πως ζήτησε τα συγκεκριμένα στοιχεία από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος όμως αρνήθηκε λέγοντας ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα κι άρα για να δοθούν απαιτείται εισαγγελική παρέμβαση.

Όπως σημειώνει η κα. Ξουλίδου και στη συνέντευξη που βρίσκεται στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη, ο κος. Σούκουρας την είχε ενημερώσει πως θα βρίσκεται στη Βουλή το μεσημέρι της 27ης Αυγούστου 2014.

Πάντως ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται ότι συνάντησε το Γιώργο Σούκουρα στο γραφείο του στη Βουλή μία από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.