Στ. Θεοδωράκης: "Υπερσυντηρητικοί αριστεροί" όσοι διαμαρτύρονται για τα σποτ

τα προεκλογικά σποτ

theodorakis 23

Τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα προεκλογικά σποτ του κόμματός του σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης και την κριτική που δέχτηκε για σεξιστικό περιεχόμενο των σποτ, ενώ χαρακτήρισε “υπερσυντηρητικούς αριστερούς” όσους διαμαρτύρονται.

Υπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις για τα σποτ υπήρξαν και εντός του κόμματος, από δύο υποψήφιους του “Ποταμιού”.

“Μόνον ένας ανόητος θα μπορούσε να κατηγορήσει για σεξιστικό περιεχόμενο το περιεχόμενο του προεκλογικού σποτ που κυκλοφόρησε Το Ποτάμι”, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν πρόκειται να αποσυρθεί το σποτ, ξεκαθάρισε και είπε ότι η αίσθηση που ο ίδιος αποκόμισε είναι πως οι αντιδράσεις του κόσμου είναι θετικές και χαρακτήρισε όσους διαμαρτύρονται “υπερσυντηρητικούς αριστερούς”.

Επισήμανε ότι πήρε την ιδέα για το σποτ (η κοπέλα που λέει γιατί είναι σημαντική η πρώτη φορά) από την προεκλογική καμπάνια του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και υπενθύμισε ότι και στην Αμερική το εν λόγω σποτ είχε προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από υπερσυντηρητικούς κύκλους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρατήρησε πως δεν είναι δυνατό να τον εγκαλούν για προσβολή των γυναικών, όταν ο ίδιος έχει δείξει σεβασμό στις γυναίκες, στις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε γι αυτές, κι έχει βρει θετική ανταπόκριση από την πλευρά τους.