Στ. Θεοδωράκης: Ο Λαζόπουλος κάνει χοντροκομμένη πολιτική προπαγάνδα

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται την ίδια μέρα…

theodorakis 13 0

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται την ίδια μέρα με την επιστολή του δημοφιλούς ηθοποιού στον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ενοχλείται από τη σάτιρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει ότι είναι φίλος πολλών τηλεοπτικών προσώπων που κάνουν σάτιρα. Για τον Λάκη Λαζόπουλο, όμως, απαντά: “Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και μάλλον χοντροκομμένη”.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το σχέδιο που έχουν στο Ποτάμι είναι να βγουν μπροστά οι δημιουργικοί άνθρωποι. Σαφέστατο.

Όπως δήλωσε, “πρέπει να απομακρυνθούμε από τους πολιτικούς μεσσίες -που είδαμε βέβαια πόσο μεσσίες είναι- και να βγουν μπροστά οι δημιουργικοί άνθρωποι. Αυτό το σχέδιο έχουμε στο Ποτάμι. Να εξασφαλίσουμε πολιτική δύναμη στους άξιους, στους θετικούς ανθρώπους. Σε αυτούς που λένε «μπορούμε να ενωθούμε και να σώσουμε τη χώρα»”.

Ακόμη, απέφυγε να “διαλέξει” με ποιον θα συνεργαζόταν πιο εύκολα (με τον Σαμαρά ή τον Τσίπρα) σε μια κυβέρνηση, απαντώντας “Βιάζεστε πολύ. Εκτός αν ξέρετε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν μου το λέτε”.

Αντίστοιχα, στην ερώτηση “Ποιον από τους δύο θα στηρίξετε, αν κληθεί να κυβερνήσει”, ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνείται να πάρει κάποια θέση και να “στενοχωρήσει” κάποιους, υποστηρίζοντας πως “Το θέμα είναι ποιον θα στηρίξει ο κόσμος. Ποιος θα είναι πρώτος στις εθνικές εκλογές, πόση διαφορά θα έχει από τον δεύτερο, πού θα βρίσκεται ο τρίτος… Είναι ένα πρόβλημα με πολλές μεταβλητές”.