Newsroom

Newsroom

Σπύρος Mπιμπίλας: «Τι κάνουμε στο κρεβάτι μας δεν αφορά τον κόσμο…»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, την οικογένεια και τη θέση του για την προσωπική ζωή των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου. 

μπιμπιλας3 1

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε πως έχει περάσει μια “ωραία ζωή” και πως έχει κάνει τέσσερις μεγάλες σχέσεις, καλεσμένος στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης.

“Ό έρωτας έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω αναλύσει ποτέ, γιατί δεν χρειάζεται. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά; Έχω περάσει μια πολύ ωραία ζωή, διότι δεν είμαι του άρπα κόλλα, είμαι των μεγάλων σχέσεων, και οι τέσσερις μεγάλες σχέσεις που έχω ζήσει στη ζωή μου είναι άνθρωποι της οικογένειας μου”, είπε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου”, συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…