Σπύρος Μπιμπίλας: Ο ρόλος «έκπληξη» στο Netflix - Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα συμμετάσχει στη δημοφιλή σειρά «The Crown» η οποία είναι μια παραγωγή του Netflix. 

NewsRoom 18/10/2021 | 15:03

Για την παρουσία του στην πασίγνωστη σειρά και για το πώς έγινε η επιλογή του από την παραγωγή, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Τι Λες Τώρα» του Mega. «Μην είστε υπερβολικοί, ένα guest κάνω δεν είμαι πρωταγωνιστής!», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχει διογκωθεί το θέμα πάρα πολύ. Λόγω του συμβολαίου που έχω, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είναι αυστηροί οι κανόνες, απλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι εγώ, αφού βγήκε η φωτογραφία», πρόσθεσε.

«Δεν έψαξαν να βρουν εμένα ειδικά, έψαχναν Έλληνα ηθοποιό για τον ρόλο. Οι ρόλοι που είναι άλλης εθνικότητας, είναι ηθοποιοί της εθνικότητας που ενσαρκώνουν. Ήθελαν να βρουν έναν ηθοποιό που κατά τη γνώμη τους θα έμοιαζε. Ξέρω ότι πάνω από 20 άτομα έκαναν ακρόαση και πήραν εμένα. Τα δέχομαι τα συγχαρητήρια με μεγάλη χαρά, απλά δεν μπορώ ακόμα να το διαχειριστώ όλο αυτό», σχολίασε ο Έλληνας ηθοποιός.

 «Είναι όλα πάρα πολύ οργανωμένα και πάρα πολύ χλιδάτα. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν το δικό τους τρέιλερ, τους δικούς τους βοηθούς, λιμουζίνες να πηγαίνουν να σε παίρνουν και να σε φέρνουν. Είναι μια χλιδή που δυστυχώς στην Ελλάδα επειδή δεν υπάρχει μπάτζετ, δεν την έχουμε. Εμείς εδώ τα κάνουμε όλα μόνοι μας, είμαστε ήρωες», είπε για την παραγωγή του Netflix, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει την έρευνα του για τον χαρακτήρα που πρόκειται να υποδυθεί. 

«Μπήκα και είδα την ιστορία του Γιάννη Λάτση, τα ντοκιμαντέρ για αυτόν. Έψαξα το πως μιλούσε, ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος. Είδα όσα βίντεο βρήκα με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Έπρεπε να μιλήσω αγγλικά, κι επειδή δεν μιλάω πάρα πολύ καλά έκανα coaching. Κάθε φορά που κάνω άλλη γλώσσα, χρειάζομαι βοήθεια».