Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε την έγγραφη – μεταθανάτια επιθυμία του (video)

Το τι θέλει να συμβεί όταν πεθάνει αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας - Τι δήλωσε για την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη 

5201211

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Lyons» στο θέατρο «Μικρός Κεραμεικός» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για την έγγραφη επιθυμία του που αφορά τον θάνατό του, αλλά και για την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σε ότι αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που διεκόπη για τις 28 Μαρτίου, ο ίδιος δήλωσε ότι: «Επειδή είμαι μάρτυρας, δεν επιτρέπεται να μιλήσω. Θεωρούμαι διάδικος και δεν μπορώ να πω τίποτα μέχρι να τελειώσει».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν ανησυχεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός απάντησε: «Για κάθε άνθρωπο ανησυχώ εφόσον είναι άρρωστος και βρίσκεται και στις φυλακές ή αν βρίσκεται σε νοσοκομείο των φυλακών, δεν το γνωρίζω…»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στη φωτογράφηση του Παντελή Καναράκη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων: «Απορώ κι εξίσταμαι γιατί οι άνθρωποι θεωρούν ασέβεια τη φωτογράφηση του Καναράκη. Κι εμείς κάναμε τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, είναι μια Αρχαία Θρησκεία».

Σπύρος Μπιμπίλας: Αυτή είναι η έγγραφη – μεταθανάτια επιθυμία του

«Εγώ είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών. Έτσι κι αλλιώς έχω αφήσει εγγράφως ότι θέλω να καώ, χωρίς κηδεία – ούτε πολιτική, ούτε Θρησκευτική. Έχω αφήσει λεφτά να γίνει μια γιορτή».

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…