Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν έρχεται καμία κάμερα στις καταλήψεις, λες και είναι οργανωμένο» (video)

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στην εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ για τις καταλήψεις στο Εθνικό και στο ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη.

μπιμπιλας3 1 2

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε για την απεργία του ΣΕΗ, την απουσία κάλυψης στις κινητοποιήσεις του κλάδου, ενώ πρόσθεσε πως η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Ράντου αυτή τη φορά θα συμμετέχουν στην απεργία.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω, έχει περάσει αυτό. Θα κάνουν απεργία οι δύο κυρίες αυτή την Τετάρτη. Το θέμα είναι ότι δεν λύνεται το πρόβλημα, δεν μας δίνουν σημασία προς το παρόν. Δεν μας κάλυψε η ρύθμιση που έγινε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή έχουν καταλάβει οι σπουδαστές τα δύο κεντρικά θέατρα, το Εθνικό και το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, και τα κανάλια δεν το λένε. Αυτό είναι το ουσιαστικό, υπάρχει παραπληροφόρηση. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες κινητοποιήσεις, να καταλαμβάνονται δημόσια κτήρια και να μην το λένε στις ειδήσεις;».

«Εδώ και τόσες μέρες δεν το λέει κανείς, δεν έρχεται καμία κάμερα εκεί. Λες και είναι οργανωμένο. Δεν είναι το ουσιαστικό θέμα αν απήργησαν η κυρία Δανδουλάκη και η κυρία Ράντου. Το ουσιαστικό είναι ότι η κυβέρνηση δεν λύνει το πρόβλημα και όλοι οι καλλιτέχνες είναι στους δρόμους πενήντα μέρες τώρα», είπε στο τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…