Newsroom

Newsroom

Σπουδαία κίνηση του Κώστα Μανωλά: Τι προσέφερε στο νοσοκομείο της Νάξου

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Κώστας Μανωλάς. Ο έλληνας ποδοσφαιριστής δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του και προσφέρει στο νησί.

5b48ad9e1dc524904e8b4588

Θέλοντας να βοηθήσει στη λειτουργία του γενικού νοσοκομείου της Νάξου, ο Κώστας Μανωλάς, που βρίσκεται στο νησί για τις διακοπές του, κάλεσε τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Κώστα Απιδόπουλου.

Λίγες μέρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα έφερε στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο ένα σπιρόμετρο που είναι απαραίτητο για τις εξετάσεις των ασθενών στον πνεύμονα και ζήτησε να μην ανακοινωθεί η προσφορά του.

Το νέο όμως κυκλοφόρησε στη μικρή κοινωνία της Χώρας της Νάξου και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, μιλώντας στο Βασίλη Κουφόπουλο και την εκπομπή «Στιγμιότυπα 24/7» στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, μίλησε για τη συγκεκριμένη δωρεά, και για τον διεθνούς φήμη ποδοσφαιριστή που δεν έχει ξεχάσει το νησί του, το μέρος στο οποίο οι γονείς του ζουν χειμώνα και Καλοκαίρι.

Το νοσοκομείο του νησιού εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος κόσμου, και τον τελευταίο χρόνο έχει ενισχυθεί σε μηχανήματα και προσωπικό.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»