«Σπόντα» Πιερρακάκη στον λαλίστατο Άδωνη; – «Τώρα χρειάζεται σκυμμένο κεφάλι»

Η φράση του Πιερρακάκη που «κάρφωσε» τον λαλίστατο Άδωνη Γεωργιάδη

5777784

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να «στέκονται» τα κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα τηλεπαράθυρα, δεδομένης της τραγωδίας που συντελέστηκε στα Τέμπη.

«Πρέπει να μιλάς όταν οι λέξεις είναι καλύτερες από την σιωπή και δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εκείνες οι λέξεις που είναι κατάλληλες. Σκυμμένο κεφάλι χρειάζεται και κατάλληλες πράξεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Και με αυτή τη «σπόντα» ο Υπουργός Ψηφιακής Μεταρρύθμισης «φωτογράφησε» τον πολυ-εμφανιζόμενο και άκρως λαλίστατο Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να αρθρώνει δημόσιο λόγο προκαλώντας με αυτό τον τρόπο το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Να σημειωθεί, ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν δίστασε να υπερασπιστεί ακόμα και τον Άρη Πορτοσάλτε μετά και τη δριμεία κριτική που του άσκησε από το πλατό των Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης, εκφράζοντας έτσι τη διάχυτη λαϊκή δυσαρέσκεια προς τους συστημικούς δημοσιογράφους των πανελλαδικών Μ.Μ.Ε.

Η υπερασπιστική γραμμή του Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του Πορτοσάλτε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να εξοργίζονται με τον Υπουργό Ανάπτυξης που βρήκε τις λέξεις να υπερασπιστεί τον ακροδεξιό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, την ίδια στιγμή που δεν έχει αρθρώσει ούτε μια λέξη για τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας.

Φαίνεται ότι η στάση του κ. Γεωργιάδη προκαλεί επιπλέον ζημιά στον ήδη απο-συντονισμένο επικοινωνιακό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας που δεν έχει καταφέρει μια βδομάδα μετά την Εθνική τραγωδία να παράξει μια πειστική -προς τους πολίτες- πολιτική γραμμή.

Μια «ζημιά» την οποία μάλλον έχει εντοπίσει ο Πιερρακάκης ο οποίος πέταξε σπόντες στο ακροδεξιό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio, η Νέα Δημοκρατία συγκροτεί «ομάδα κρούσης» για τα ΜΜΕ στην οποία θα είναι οι Γεραπετρίτης, Οικονόμου, Βορίδης, Άδωνις, Μαρινάκης (ο γραμματέας της ΝΔ) και Σκέρτσος.

«Κούνημα δαχτύλου» σε φερόμενο μέλος της «ομάδας κρούσης» λοιπόν, γιατί φαίνεται να προκαλεί κυρίως ζημιά, εκφράζοντας μια στάση που φαίνεται ότι δεν τους «χωράει όλους».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…