Spoiler alert από Μαρινάκη! Η ατάκα που φανέρωσε πως… έρχονται κι άλλες παραιτήσεις 

Τι απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης στο ερώτημα για το αν η παραίτηση Βαρβιτσιώτη θα είναι είναι η μόνη αλλαγή στην κυβέρνηση

5966360

«Μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με απόφαση του πρωθυπουργού νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Στυλιανίδης», ανέφερε γρήγορά και κοφτά ο Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε μια προσπάθεια να κλείσει γρήγορα την πληγή που άνοιξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον επόμενο υπουργό Ναυτιλίας ωστόσο μια ατάκα του σε ερώτημα που ακολουθήσε γύρω από την υπόθεση Βαρβιτσιώτη, έβγαλε είδηση!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν η τοποθέτηση του Χ. Στυλιανίδη θα είναι η μόνη αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα ή αν θα υπάρξουν και άλλες ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε: «Μηδενός εξαιρουμένου όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά, άρα αυτό είναι μία διαρκής διαδικασία».

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Με την ίδια ακριβώς φράση, πως δηλαδή «όλοι αξιολογούνται συνεχώς», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγες μέρες νωρίτερα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την αποπομπή-παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Δεν θέλει πολύ σκέψη για να αντιληφθούμε πως ο Παύλος Μαρινάκης όχι μόνο δεν απέκλεισε  το ενδεχόμενο κι άλλων «αλλαγών», αλλά απεναντίας προχώρησε σε μια πολύ δυνατή διαρροή. Ήδη ακούγονται πολλά για το όνομα του Βασίλη Κικίλια…

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…